14. 4. 2013

balea giveaway


Where / Kde: http://neutralbubble.blogspot.cz/2013/04/mini-giveaway.html

end date / konec: 1.5.

open / platí pro: ČR a SR




4 komentáře:

  1. Nechcem ťa otravovať, ale pozri si, prosím ťa lepšie mail, mám vážny strach o to, že moja giveaway nepríde na radu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky mám ten pocit :D Už jsou to dva týdny, co jsem mail posílala, dokonce jsem ho asi po týdnu poslala znovu, a pořád nic. Navíc moje giveaway začala i končí dřív, než třeba tady tato a stejně tady ta moje pořád není, nenapsaly jsme ten mail třeba nějak špatně?

      Vymazat
    2. Tak myslím si, že obe vieme písať maily podla zadania, takže v tom asi problém nebude :) Ja som posielala mail v stredu 10.4., giveaway mi končí 16. čo je v utorok a pokial by môj mail mal ležať majitelke blogu v schránke týždeň, tak mi giveaway aj skončí. Asi moja chyba, že som tu na toto natrafila tak neskoro! :D Ale vážne nechápem, prečo zverejní skôr dve giveaway, ktoré končia o 10 až 14 dní neskôr od tých našich. Asi mám nedostatok mozgových buniek aby som toto pochopila. Ale keď už píše, že zverejní každú giveaway, tak dúfam, že moja tu bude aspoň tej JEDEN DEŇ, pričom niektoré sú tu po dobru cca 2 TÝŽDŇOV. Adminka má trochu bordel v podmienkach no.

      Vymazat
  2. Zvu vás na svojí GA http://nikol-kach.blogspot.cz/2013/04/prvni-giveaway-pro-vas.html BUDU RÁDA ZA každou účast :)

    OdpovědětVymazat